dijous, 25 de novembre del 2010

El saqueig, el delicte del nostre temps


Sense ficció presenta un j’accuse càustic dirigit a la comunitat de Wall Street. "El saqueig. El delicte del nostre temps" també és un dels treballs que revelen de manera més clara les raons que hi ha darrere del desastre econòmic que ens ha acabat afectant a tots.

El documental arranca amb l’empresonament de Bernard Madoff, la maniobra del qual va implicar embutxacar-se més de 65 mil milions de dòlars fruit d’una estafa que es va definir com a “piramidal”. Plunder argumenta que el delicte comès per uns pocs individus va desviar el focus d’atenció de la veritable història: la intenció criminal de les institucions més respectades del món financer de beneficiar-se dels préstecs fraudulents d’alt risc, també coneguts com subprime.

El documental ofereix el testimoni d’aquells que coneixen la veritable història: banquers, economistes respectats, experts que disposen d’informació privilegiada, periodistes i, fins i tot, condemnats per “delictes de coll blanc”, com és el cas de Sam Antar, que revela algunes d’aquestes pràctiques deliberadament deshonestes.

El període de temps de distribució d'aquest vídeo és limitat. Podràs veure’l a tv3.cat fins al 03/12/2010 a les 00.50


1 comentari:

  1. programa molt senzill per grabar tv3 alacarta >
    http://blog.tvalacarta.info/herramientas/descargar-de-tv3/

    ResponElimina

newmicacu>